Odrzavanje sajta

ODRŽAVANJE WEB SAJTA PREDSTAVLJA KONTINUIRAN PROCES PRAĆENJA I UNAPREĐENJA FUNKCIONALNOSTI I BEZBEDNOSTI VAŠEG WEB SAJTA

ODRŽAVANJE SAJTA

Sastavni deo ispravnog funkcionisanja sajta je pravovremeno i kvalitetno održavanje i uređivanje sadržaja koji se na njemu nalazi.

Održavanje sajta podrazumeva ažuriranje tekstualnog sadržaja, dodavanje novih proizvoda, fotografija, .pdf fajlova, kreiranje novih banera, arhiviranje podataka (backup), periodičnu optimizaciju, kontrolu kvaliteta, proveru dostupnosti svih sadržaja koji su već postavljeni i omogućavanje nesmetanog funkcionisanja sajta.

Ukoliko nemate vremena da sami održavate web sajt, a želite da vašim korisnicima uvek budu dostupne aktuelne informacije obratite se nama i mi ćemo to obavljati umesto vas. Mesečno ili periodično održavanje se dogovara u skladu sa potrebama naručioca.

Šta Vam donosi redovno održavanje sajta?

Brz i pouzdan sajt, bezbednost i zaštitu od virusa/malvera, hakerskih napada, redovne bekape, ažuriranje skripti, pronalaženje i otklanjanje grešaka na sajtu, optimizaciju sajta, besplatnu tehničku podršku (7 dana u nedelji).

održavanje sajta, cena održavanja sajta

UNAPREĐIVANJE SAJTA

Pri poslovanju dolazi do promena i uvođenja novih proizvoda ili usluga, pa se javlja potreba za dodavanjem novih funkcija na web sajtu. Omogućavamo našim klijentima unapređivanje postojećih ili dodavanje novih opcija, sve u skladu sa njihovim zahtevima.

Ukoliko imate web sajt koji više nije privlačan korisnicima ili ne obavlja svoju osnovnu funkciju vreme je da razmislite o njegovom unapređivanju. Ponekad će biti dovoljno dodavanje nove funkcije, atraktivniji poziv na akciju i kontakt, modernizovanje dizajna, lepše fotografije, redizajn logoa kompanije, omogućavanje bržeg učitavanja web sajta, a nekad je najbolje rešenje predstaviti novi dizajn i pokazati klijentima da idete u korak sa vremenom i želite da budete relevantni.

Cilj unapređivanja sajta je povećanje prodaje i posećenosti, a zajedničkim snagama ćemo pronaći najbolje rešenje za vas.

HAJDE DA RAZGOVARAMO

Uvek smo raspoloženi da čujemo ideje i razgovaramo o novim projektima uz dobu kaficu :)

RADUJEMO SA VAŠEM POZIVU

BLOG

13. Aug 2018

Google upozorava posetioce koji dolaze na web stranice bez HTTPS-a

Još pre godinu dana, Google-ov Chrome počeo je da upozorava posetioce web sajtova koji prikupljaju lične informacije, a nemaju enkripciju (HTTPS konekciju), da nisu bezbedni. Zbog te izmene, mogli bi kupci na vašim web sajtovima da odustaju od kupovine, tako da bi trebalo što pre da razmislite o prelasku sa HTTP na HTTPS konekciju. U početku Chrome će obeležavati nesigurne we...
SAZNAJTE VIŠE
07. Aug 2018

Primena Opšte Uredbe o zaštiti podataka obavezna je i za firrme u Srbiji

Opšta uredba o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) koja 25. maja počinje da se primenjuje u državama članicama Evropske unije, jedna je od najkontraverznijih regulativa u poslednjih nekoliko godina. Iako postoje brojni razlozi za donošenje pravilnika koji bi bio posvećen regulisanju prikupljanja, deljenja i obrade ličnih podataka korisn...
SAZNAJTE VIŠE
24. Jul 2018

Prednosti internet prodaje

Savremeni način života je uticao na promene u svim segmentima naše svakodnevnice. Ljudi pokušavaju da uštede na svemu, a pre svega na vremenu. Ne žele da gube dragoceno slobodno vreme čekajući u dugačkim redovima ili vozeći se na drugi kraj grada do specijalizovane prodavnice ili salona. Razvoj tehnologije je doprineo takvom načinu razmišljanja i omogućio lagodniji živo...
SAZNAJTE VIŠE
Creative WebPronađite nas na mapi
Pozovite nas065 30 35 456
Budite slobodni da nas kontaktiratePošaljite nam E-mail

KONTAKT INFORMACIJE