Internet marketing

UPOZNAJTE SE SA PREDNOSTIMA INTERNET MARKETINGA I UZ MINIMALNO ULAGANJE OSVOJITE NOVE KLIJENTE

INTERNET MARKETING

Vođenje internet marketing kampanja podrazumeva kompletnu uslugu vezanu za razvoj, kreiranje i analizu efekata marketing strategije i uloženih sredstava. Nudimo Vam da u zavisnosti od budžeta, želja i potreba kreiramo strategiju reklamiranja na internetu čiji je cilj vaše bolje poslovanje, veća prepoznatljivost i bolje rangiranje.

Online marketing obuhvata kratkoročne marketinške akcije ili dugoročne koje imaju veći efekat i značajno utiču na poslovanje jedne kompanije, posebno one čiji se posao zasniva na privlačenju novih klijenata.

Mreže koje koristimo su Google AdWords, Etarget, Facebook, a pružamo i usluge vođenja PPC (Pay Per Click) kampanja i e-mail marketinga (izradu newsletter-a).

internet marketing, vodjenje kampanja, email marketing, google adwords kampanje

PPC (Pay Per Click) kampanja se zasniva na plaćanju svaki put kada neko klikne na vaš oglas do koga je došao ukucavanjem određene ključne reči u pretraživaču. Predstavlja odličan alat u privlačenju internet publike. Sastoji se u utvrđivanju ključnih reči, testiranju i analizi njihovih kombinacija, praćenju razvoja kampanje i utvrđivanju rezultata kampanje.

Izgled oglasa je takođe važan, jer treba sadržati nazive proizvoda i usluga, kontakt, URL adresu sa tačnom odrednicom na kojoj se nalazi ono što nudite, mora biti kratak, jasan i konkretan. Najbitnija odlika ovog oblika marketing oglašavanja je što na početku procesa određujete budžet, pa ne postoji mogućnost prekomernog trošenja.

Google AdWords je najpoznatiji PPC program. Google AdWords ili Google oglasi su jedna od najuspešnijih platformi u oblasti reklamiranja na internetu. Poboljšavaju posećenost web sajta, približavaju sadržaj ciljnim grupama i utiču na uspešnost i rejting kompanije.

Usluge koje su vezane za Google AdWords su:

 • Analiza tržišta i konkurencije
 • Predlog budžeta i trajanja kampanje
 • Određivanje iznosa dnevnog budžeta i minimalni iznos klika
 • Oglašavanje usmereno ka određenim ciljnim grupama
 • Kontinuirano praćenje kampanje i usmeravanje
 • Kontrola budžeta
 • Analiza efekata kampanje

SOCIAL MEDIA MARKETING

Društvene mreže, hteli mi to da priznamo ili ne, su vremenom postale značajan deo naših života, ali mogu biti i moćan alat u marketing promociji.

Facebook kampanja omogućava ličniji i prijatniji kontakt sa brendom, jer se tu korisnici nalaze u prijatnom i poznatom okruženju, moguća je brža dvosmerna komunikacija i vidljiviji je odnos sa postojećim korisnicima

Usluge koje pružamo na društvenim mrežama uključuju:

 • Kreiranje strategije prisustva kompanije na društvenim mrežama
 • Otvaranje Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest naloga, YouTube kanala
 • Objavljivanje vašeg sadržaja uz povećanje broja pratilaca
 • Targetiranje ciljnih grupa po demografskim podacima, lokaciji, interesovanjima
 • Kreiranje oglasa
 • Vođenje komunikacije sa korisnicima
 • Analiza rezultata

E-MAIL MARKETING

Pod e-mail marketingom se podrazumeva slanje e-mail poruka postojećim korisnicima ili slanje pažljivo osmišljenih oglasa i propagandnih materijala potencijalnim korisnicima, koji su su saglasni sa primanjem promotivnog materijala.

Važno je naglasiti da je potrebno imati nekoliko različitih baza e-mail adresa, jer se korisnici razlikuju po interesovanjima kao i po tome koliko često žele dobijati obaveštenja od vas.

HAJDE DA RAZGOVARAMO

Uvek smo raspoloženi da čujemo ideje i razgovaramo o novim projektima uz dobu kaficu :)

RADUJEMO SA VAŠEM POZIVU

BLOG

13. Aug 2018

Google upozorava posetioce koji dolaze na web stranice bez HTTPS-a

Još pre godinu dana, Google-ov Chrome počeo je da upozorava posetioce web sajtova koji prikupljaju lične informacije, a nemaju enkripciju (HTTPS konekciju), da nisu bezbedni. Zbog te izmene, mogli bi kupci na vašim web sajtovima da odustaju od kupovine, tako da bi trebalo što pre da razmislite o prelasku sa HTTP na HTTPS konekciju. U početku Chrome će obeležavati nesigurne we...
SAZNAJTE VIŠE
07. Aug 2018

Primena Opšte Uredbe o zaštiti podataka obavezna je i za firrme u Srbiji

Opšta uredba o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) koja 25. maja počinje da se primenjuje u državama članicama Evropske unije, jedna je od najkontraverznijih regulativa u poslednjih nekoliko godina. Iako postoje brojni razlozi za donošenje pravilnika koji bi bio posvećen regulisanju prikupljanja, deljenja i obrade ličnih podataka korisn...
SAZNAJTE VIŠE
24. Jul 2018

Prednosti internet prodaje

Savremeni način života je uticao na promene u svim segmentima naše svakodnevnice. Ljudi pokušavaju da uštede na svemu, a pre svega na vremenu. Ne žele da gube dragoceno slobodno vreme čekajući u dugačkim redovima ili vozeći se na drugi kraj grada do specijalizovane prodavnice ili salona. Razvoj tehnologije je doprineo takvom načinu razmišljanja i omogućio lagodniji živo...
SAZNAJTE VIŠE
Creative WebPronađite nas na mapi
Pozovite nas065 30 35 456
Budite slobodni da nas kontaktiratePošaljite nam E-mail

KONTAKT INFORMACIJE