Izrada web sajta

STVARAMO MODERNE, PREGLEDNE, FUNKCIONALNE WEB SAJTOVE I INTERNET PRODAVNICE KOJI OSVAJAJU VEĆ NA PRVI POGLED

IZRADA WEB SAJTA

Naše višegodišnje iskustvo kao i konstantno upoznavanje sa novim trendovima i svetskim standardima, omogućava nam da klijentima ponudimo profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja.

Prilikom izrade svakog projekta trudimo se da zajedno sa klijentom, koji aktivno učestvuje, dođemo do najboljeg mogućeg rešenja u dizajnerskom i funkcionalnom smislu.

Kreiramo responsive sajtove koji se prilagođavaju uređaju sa kog im se pristupa, podjednako su jednostavni za pristup sa tablet računara, mobilnog telefona i desktop računara.

Svi naši sajtovi imaju mogućnost jednostavnog ažuriranja sadržaja putem našeg CMS (Content Management System), odnosno programsku aplikaciju za upravljanje njegovim sadržajem.

izrada web sajta, cena izrade web sajta, cena sajta, web sajt izrada

PROCES IZRADE WEB SAJTA

Planiranje

Najvažnija stvar prilikom izrade web sajta je planiranje, nema dobrog projekta bez dobrog plana. Saslućemo sve vaše ideje, želje, ciljeve, analizirati vašu ciljnu grupu, vašu konkurenciju, vaše proizvode i zajedno doći do najboljeg rešenja.

Razvoj web sajta

Uklapamo boje, biramo tipografiji, crtamo ilustracije i u savršenoj kombinaciji svega toga, dobićemo pravi izgled web sajta. Nakon dizajna, radimo na kodiranju i programiranju, koja zavisno od projekta uključuje projektovanje baza podataka, kodiranje potrebnih skripti, pripremanje klasa... Poslednja faza je povezivanje dizajna sa kodom, prikaz finalnih stranica, testiranje i otklanjanje bagova.

Nakon testiranja puštamo web sajt, i krećemo u sledeću fazu promocije.

Promocija web sajta

Zadovoljni ste urađenim poslom, sadržajem, izgledom, imate sve funkcije koje ste želeli, ali ono što vam sada treba su posetioci, a da bi došli do njih potrebna Vam je promocija.

HAJDE DA RAZGOVARAMO

Uvek smo raspoloženi da čujemo ideje i razgovaramo o novim projektima uz dobu kaficu :)

RADUJEMO SA VAŠEM POZIVU

BLOG

13. Aug 2018

Google upozorava posetioce koji dolaze na web stranice bez HTTPS-a

Još pre godinu dana, Google-ov Chrome počeo je da upozorava posetioce web sajtova koji prikupljaju lične informacije, a nemaju enkripciju (HTTPS konekciju), da nisu bezbedni. Zbog te izmene, mogli bi kupci na vašim web sajtovima da odustaju od kupovine, tako da bi trebalo što pre da razmislite o prelasku sa HTTP na HTTPS konekciju. U početku Chrome će obeležavati nesigurne we...
SAZNAJTE VIŠE
07. Aug 2018

Primena Opšte Uredbe o zaštiti podataka obavezna je i za firrme u Srbiji

Opšta uredba o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) koja 25. maja počinje da se primenjuje u državama članicama Evropske unije, jedna je od najkontraverznijih regulativa u poslednjih nekoliko godina. Iako postoje brojni razlozi za donošenje pravilnika koji bi bio posvećen regulisanju prikupljanja, deljenja i obrade ličnih podataka korisn...
SAZNAJTE VIŠE
24. Jul 2018

Prednosti internet prodaje

Savremeni način života je uticao na promene u svim segmentima naše svakodnevnice. Ljudi pokušavaju da uštede na svemu, a pre svega na vremenu. Ne žele da gube dragoceno slobodno vreme čekajući u dugačkim redovima ili vozeći se na drugi kraj grada do specijalizovane prodavnice ili salona. Razvoj tehnologije je doprineo takvom načinu razmišljanja i omogućio lagodniji živo...
SAZNAJTE VIŠE
Creative WebPronađite nas na mapi
Pozovite nas065 30 35 456
Budite slobodni da nas kontaktiratePošaljite nam E-mail

KONTAKT INFORMACIJE