Creativeeweb Web dizajn Usluge Reference Cenovnik Hosting Blog Kontakt

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Web Dizajn

Naše višegodišnje iskustvo u oblasti grafičkog dizajna kao i konstantno upoznavanje sa novim trendovima i svetskim standardima, omogućuje nam da klijentima ponudimo profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Prilikom izrade svakog projekta trudimo se da zajedno sa klijentom, koji aktivno učestvuje, dođemo do najboljeg mogućeg rešenja kako u dizajnerskom tako i funkcionalnom smislu.
Za naše klijente nudimo kompletnu uslugu, što znači da se mi briemo o svemu, od dizajna loga i web dizajna, programiranja sajta i optimizacije pa do hostinga i održavanja. Pogledajte naš portfolio !

Optimizacija sajta

Optimizacija sajta je završna faza jednog kompletnog web sajta. Ona je složen i kompleksan proces, sa ciljem što boljeg rangiranja web sajta na svetskim pretražvačima (Google, Yahoo, Msn..).
Kako Google predstavlja 95% svih poseta, stoga se može konstatovati da ukoliko Vas nema na Googlu, skoro i da ne postojite na Internetu.
Sajtovi koji su visoko rangirani dobijaju, zahvaljujući tome ogroman broj poseta. Ukoliko imate online prodavnicu proizvoda ili usluga ili jednostavno želite da popularizujete svoj sajt, optimizacija za Google i ostale pretraživače je bez sumnje najbolji način da potrošite marketing budžet.
Proces optimizacije traje par meseci, pri čemu se optimalni rezultati postižu nakon 3 meseca, u zavisnosti od kompleksnosti i broja ključnih reči. Postignut rejting je neophodno stalno održavati pa se ovaj proces smatra kontinuelnim i predstavlja redovnu aktivnost pri održavanju sajta, ali je višestruko isplatljiviji od bilo kog drugog načina reklamiranja i smatra se investicijom u vaš biznis.

Internet marketing

Creative pruža i usluge za vođenje Pay Per Click kampanja. Vođenje kampanja podrazumeva kompletnu uslugu od razvoja strategije, osmišljavanja i izrade multimedijalnih oglasa, optimizaciju kampanje – (dnevno ažuriranje ponuda u skladu sa trendovima na tržištu radi smanjenja troškova i povećanja efekta uloženog budžeta) a po završetku kampanje pružamo Vam analizu o ostvarenim efektima i postignutim rezultatima kao i preporuku za dalji nastup na tržištu. Mreže koje koristimo: Google AdWords, Etarget, Facebook.

Hosting

Od juna 2008 god. Creative je zakupio servere u Nemačkoj i Švedskoj i u našu uslugu uvrstili smo i hosting usluge. Za sve naše klijente obezbedili smo BESPLATAN HOSTING I DOMEN za prvu godinu.
Da bi gotov web sajt bio dostupan i zaštićen od eventualnih zlonamernih pristupa potrebno ga je smestiti (hostovati) na udaljene računare (servere) visokih performansi. Na našim serverima moguće je hostovati sajtove i pod Microsoft-om što podrazumeva ASP.NET 3.5 i MSSQL Server Databases, kao i Linuxom (PHP i MySQL Databases).
Za sve bliže informacije kontaktirajte nas putem email-a ili pozovite na 065.30.35.456.

   
  AKCIJA ovog meseca

BASIC WEB dizajn paket obuhvata sajt 5-7
stranica, jedinstveno grafičko rešenje,
optimizaciju sajta, prijavljivanje na pretaživače i
besplatan domen i hosting narednih godinu
dana.

Više o ovoj ponudi
   
  Program za nekretnine

Program za nekretnine se odlikuje jednostavnom
navigacijom, lakoćom unosa podataka, brzinom
rada i sigurnošću. Sadrži funkcionalnosti dovoljne za jednostavnu evidenciju nekretnina u ponudi...

Više o ovoj ponudi
   Najnovije u Creative-u
15
Oktobar
  Konak Stara Planina
Izrada sajta koji će na potpuno nov način predstaviti ponudu na Staroj planini.
3
Oktobar
  Vista Travel Services
Izrada grafičkog rešenja, HTML+CSS, optimizacija i kreiranje kampanje za Google AdWord-s.
27
Septembar
  Pro Sport Video
Grafičko rešenje, programiranje CMS-a, optimizacija.
13
Avgust
  13 - 24.Avgusta bićemo na kolektivnom godišnjem odmoru.
Za sva pitanja kontaktirajte nas putem mail-a ili skype-a.
 
Pogledajte zanimljive tekstove
Šta bi sve trebali da znate
pre početka izrade sajta.
Pogledajte naše reference
Novi projekti!
Sa kim smo sarađivali...
Kontaktirajte nas
Postavite nam pitanje...
Imate nedoumice vezane za Vaš sajt?!
     
 
  Web dizajn optimizacija sajta Usluge cena optimizacije sajta Reference optimizacija web sajta Cenovnik cena optimizacije web sajta Hosting izrada sajta Blog hosting web sajta Kontakt